Vaksina, “Financial Times”: Ballkani, me sytë nga Kina e Rusia

Vendet e Ballkanit Perëndimor janë të zhgënjyera dhe zemëruara nga Bashkimi Europian për mungesën e ndihmës në përballimin e pandemisë koronavirus. Kështu shkruan “Financial Times” në një artikull të zgjeruar, teksa thekson se këto shtete tashmë po e kthejnë vëmendjen nga Rusia dhe Kina.