Vaksina kineze, Dollenberg: Kërkon 6 javë për të dhënë efektin por nuk shkakton efekte anësore

Publikuar më: 31/3/2021, ora 20:01

Vaksina kineze, Dollenberg: Kërkon 6 javë për të dhënë efektin por nuk shkakton efekte anësore

Publikuar më: 31/3/2021, ora 20:01

E ftuar në “Ditari”, mjekja Aurora Meta Dollenberg pohon se vaksina kineze kërkon më shumë kohë për të krijuar imunitet nga koronavirusi por nuk shkakton efekte anësore dhe ka një rrezik shumë të ulët për shëndetin.

Vaksina kineze, Dollenberg: Kërkon 6 javë për të dhënë efektin por nuk shkakton efekte anësore

Publikuar më: 31/3/2021, ora 20:01

E ftuar në “Ditari”, mjekja Aurora Meta Dollenberg pohon se vaksina kineze kërkon më shumë kohë për të krijuar imunitet nga koronavirusi por nuk shkakton efekte anësore dhe ka një rrezik shumë të ulët për shëndetin.