Vaksina kundër Covid-19/ Bashkëpunim amerikano-gjerman, nis testimi tek njerëzit

Një injeksion i thjeshtë, që ngjall shpresat se mund t’i japë fund pandemisë globale. Pfizer dhe partneri gjerman Biontech njoftuan se zhvilluan testet klinike të një vaksine potenciale tek vullnetarët e parë në Shtetet e Bashkuara.