Vaksina për Covid-19, shkencëtarët kalojnë në fazën e dytë pas testeve klinike

Kina nisi fazën e dytë të testeve klinike për një vaksinë kundër koronavirusit të ri. Shkencëtarët bënë injektimin e saj në 500 vullnetarë të ndryshëm. Mes tyre ishte dhe 84-vjeçari, Xiong Zhengxing, banor në Wuhan, ku nisi dhe përhapja masive e Covid-19.