Vaksina për Covid-19, Shqipëria do e marrë nga OBSH dhe do jetë falas jo me detyrim

Shqipëria do të sigurojë vaksinën kundër koronavirusit përmes Organizatës Botërore të Shëndetësisë. Grupi COVAX, nën drejtimin e OBSH, është një nga mundësitë më të mëdha për rezervimin e dozave kundër Covid-19.