Vaksina, SHBA nuk i bashkohet “Covax” për shkak të OBSH-së

Shtetet e Bashkuara nuk do të bëhen pjesë e përpjekjeve ndërkombëtare për të krijuar dhe shpërndarë vaksinën e koronavirusit, për shkak të përfshirjes së Organizatës Botërore të Shëndetësisë.