Vaksinat Covid, Macron propozon dërgimin e 4-5% të dozave te vendet më të varfra

Presidenti francez Emanuel Macron kritikon pabarazinë në shpërndarjen e vaksinave dhe i kërkon Europës dhe SHBA të ndajnë për vendet e varfra, 4 deri në 5 përqind të dozave në dispozicion.