“Vaksinën duhet ta bëjnë edhe ata që e kanë kaluar Covid-19”, Spahiu: Abuzimi me festat do të sjellë pasoja

Deputetja socialiste Klodiana Spahiu ka folur për situatën e pandemisë në vend dhe përgatitjet për vaksinimin. E ftuar në Ditari në A2 CNN ajo njoftoi se sot është instaluar dhe frigoriferi i përkohshëm për temperatura jo shumë të ulëta që do mbajnë vaksinën pasi hapet për 5-6 ditë. Sipas saj nëse bëhen 600 vaksina në ditë do të realizohet objektivi.