Vaksinim edhe në Korçë, Peleshi: FA do të angazhohet për vaksinimin e popullatës

Publikuar më: 27/2/2021, ora 15:19

Vaksinim edhe në Korçë, Peleshi: FA do të angazhohet për vaksinimin e popullatës

Publikuar më: 27/2/2021, ora 15:19

Procesi i vaksinimit nisi edhe në qytetin e Korçës. Kjo do të jetë e vetmja qendër për të gjithë mjekët dhe infermierët e Qarkut Juglindor. Procesi me 150 dozat e para nisi me mjekët dhe infermierët e vijës së parë. Niko Peleshi, Ministri i Mbrojtjes u kthye në qytetin e tij, dhe bëri thirrje për më deklaroi se priten lajme të mira për vaksinimin masiv, ndërsa Forcat e Armatosura do të jenë në funksion të plotë të procesit.

Vaksinim edhe në Korçë, Peleshi: FA do të angazhohet për vaksinimin e popullatës

Publikuar më: 27/2/2021, ora 15:19

Procesi i vaksinimit nisi edhe në qytetin e Korçës. Kjo do të jetë e vetmja qendër për të gjithë mjekët dhe infermierët e Qarkut Juglindor. Procesi me 150 dozat e para nisi me mjekët dhe infermierët e vijës së parë. Niko Peleshi, Ministri i Mbrojtjes u kthye në qytetin e tij, dhe bëri thirrje për më deklaroi se priten lajme të mira për vaksinimin masiv, ndërsa Forcat e Armatosura do të jenë në funksion të plotë të procesit.