Vaksinim edhe në plazh, 20 qendra shëndetësore verore do të ofrojnë dozat anti-Covid

Publikuar më: 19/7/2022, ora 16:39

Vaksinim edhe në plazh, 20 qendra shëndetësore verore do të ofrojnë dozat anti-Covid

Publikuar më: 19/7/2022, ora 16:39

Vaksinimi anti-Covid tashmë do të kryhet edhe pranë qendrave shëndetësore verore. Ministria e Shëndetësisë ka vendosur që ky shërbim të shkojë pranë  pushuesit. Vala e re e infektimeve nga nënvarianti Ba5 ka shtuar ndjeshëm të prekurit por nivelet e vaksinimit vijojnë të jenë të ulëta. Ekspertët vijojnë të bëjnë thirrje për marrjen e dozës së tretë dhe të katërt të cilat nuk të mbrojnë nga infektimi por nga format e rënda të sëmundjes.

Vaksinim edhe në plazh, 20 qendra shëndetësore verore do të ofrojnë dozat anti-Covid

Publikuar më: 19/7/2022, ora 16:39

Vaksinimi anti-Covid tashmë do të kryhet edhe pranë qendrave shëndetësore verore. Ministria e Shëndetësisë ka vendosur që ky shërbim të shkojë pranë  pushuesit. Vala e re e infektimeve nga nënvarianti Ba5 ka shtuar ndjeshëm të prekurit por nivelet e vaksinimit vijojnë të jenë të ulëta. Ekspertët vijojnë të bëjnë thirrje për marrjen e dozës së tretë dhe të katërt të cilat nuk të mbrojnë nga infektimi por nga format e rënda të sëmundjes.