Vaksinim edhe në universitete, nis në atë Bujqësor të Tiranës, do të shtrihet edhe në fakultete të tjera

Vaksinimi kundër Covid-19 nisi edhe në ambientet e universiteteve dhe i pari që e aplikoi ishte ai Bujqësor i Tiranës. Në këtë institucion arsimor po aplikohen vaksinat AstaZeneca dhe Coronavac.