Vaksinimi i fëmijëve, Arban Domi: Të vaksinohen personat mbi 16 vjeç që kanë sëmundje të tjera

Publikuar më: 27/10/2021, ora 20:37

Vaksinimi i fëmijëve, Arban Domi: Të vaksinohen personat mbi 16 vjeç që kanë sëmundje të tjera

Publikuar më: 27/10/2021, ora 20:37

Drejtori i zhvillimit të vaksinave në kompaninë GeoVax, Arban Domi ishte i ftuar në emisionin Debat në A2 CNN ku komentoi dhe vendimin më të fundit të autoriteteve shëndetësore shqiptare për të ulur moshën e vaksinimit kundër koronavirusit deri në moshën 16 vjeç.

Vaksinimi i fëmijëve, Arban Domi: Të vaksinohen personat mbi 16 vjeç që kanë sëmundje të tjera

Publikuar më: 27/10/2021, ora 20:37

Drejtori i zhvillimit të vaksinave në kompaninë GeoVax, Arban Domi ishte i ftuar në emisionin Debat në A2 CNN ku komentoi dhe vendimin më të fundit të autoriteteve shëndetësore shqiptare për të ulur moshën e vaksinimit kundër koronavirusit deri në moshën 16 vjeç.