Vaksinimi i fëmijëve dhe doza e tretë për moshat mbi 60 vjeç

Përditësuar më: 8/11/2021, ora 15:51

Vaksinimi i fëmijëve dhe doza e tretë për moshat mbi 60 vjeç

Përditësuar më: 8/11/2021, ora 15:51

Gazetarët e A2 CNN tregojnë situatën me vaksinat ndaj Covid-19 në rrethe të ndryshme të vendit.