Vaksinimi i fëmijëve dhe të moshuarve, shumica e prindërve refuzojnë, pensionistët pro dozës së tretë

Publikuar më: 25/10/2021, ora 18:18

Vaksinimi i fëmijëve dhe të moshuarve, shumica e prindërve refuzojnë, pensionistët pro dozës së tretë

Publikuar më: 25/10/2021, ora 18:18

Rekomandimi i Komitetit të Imunizimit për të vaksinuar fëmijët mbi 16 vjeç dhe ata të moshës nga 12 deri në 15 vjeç me rekomandim të mjekut pediatër, prej 1 nëntorit i ka gjetur prindërit me qëndrime të ndryshme.

Vaksinimi i fëmijëve dhe të moshuarve, shumica e prindërve refuzojnë, pensionistët pro dozës së tretë

Publikuar më: 25/10/2021, ora 18:18

Rekomandimi i Komitetit të Imunizimit për të vaksinuar fëmijët mbi 16 vjeç dhe ata të moshës nga 12 deri në 15 vjeç me rekomandim të mjekut pediatër, prej 1 nëntorit i ka gjetur prindërit me qëndrime të ndryshme.