Vaksinimi me detyrim, Alimehmeti: Shumë e rëndësishme që të ndalohen informacionet e rreme

Publikuar më: 6/12/2021, ora 20:11

Vaksinimi me detyrim, Alimehmeti: Shumë e rëndësishme që të ndalohen informacionet e rreme

Publikuar më: 6/12/2021, ora 20:11

Në emisionin Debat me Alba Alishanin në A2 CNN, ku u diskutua për vaksinimin e detyrueshëm dhe situatën e pandemisë në vend, epidemiologu Ilir Alimehmeti u shpreh se sot duhet të vaksinoheshin të gjithë ata që janë të paimunizuar.

Vaksinimi me detyrim, Alimehmeti: Shumë e rëndësishme që të ndalohen informacionet e rreme

Publikuar më: 6/12/2021, ora 20:11

Në emisionin Debat me Alba Alishanin në A2 CNN, ku u diskutua për vaksinimin e detyrueshëm dhe situatën e pandemisë në vend, epidemiologu Ilir Alimehmeti u shpreh se sot duhet të vaksinoheshin të gjithë ata që janë të paimunizuar.