Vaksinimi me detyrim në Gjermani, Dollenberg: Omicron ka rritur infektimet, por janë ulur vdekjet

Publikuar më: 13/1/2022, ora 20:25

Vaksinimi me detyrim në Gjermani, Dollenberg: Omicron ka rritur infektimet, por janë ulur vdekjet

Publikuar më: 13/1/2022, ora 20:25

Rritja e infektimeve për shkak të variantit Omicron ka detyruar ligjvënësit gjermanë që të paraqesin një projektligj për vaksinimin e detyrueshëm pavarësisht kundërshtive. Në studion e Debatit me Alba Alishanin, mjekja shqiptare në Gjermani, Aurora Meta Dollenberg tha se deri më tani janë vaksinuar 70% e gjermanëve me dy doza dhe 50% me dozën përforcuese, por kjo sipas saj nuk e arriti objektivin e qeverisë.

Vaksinimi me detyrim në Gjermani, Dollenberg: Omicron ka rritur infektimet, por janë ulur vdekjet

Publikuar më: 13/1/2022, ora 20:25

Rritja e infektimeve për shkak të variantit Omicron ka detyruar ligjvënësit gjermanë që të paraqesin një projektligj për vaksinimin e detyrueshëm pavarësisht kundërshtive. Në studion e Debatit me Alba Alishanin, mjekja shqiptare në Gjermani, Aurora Meta Dollenberg tha se deri më tani janë vaksinuar 70% e gjermanëve me dy doza dhe 50% me dozën përforcuese, por kjo sipas saj nuk e arriti objektivin e qeverisë.