Vaksinimi ndaj Covid-19, Kosova aplikon dozën e tretë duke nisur nga viti 2022

Autoritetet shëndetësore në Kosovë konfirmojnë situatën e rëndë nga pandemia koronavirus. Rastet ditore pësuan rritje pas një rënie të lehtë në ditët e fundit, ndërsa numri i jetëve të humbura mbetet alarmant.

Sipas të dhënave zyrtare, në muajin e fundit janë raportuar 43 mijë të infektuar me Covid-19 dhe mbi 400 viktima.