Vaksinimi ndaj koronavirusit në vendin tonë

Vaksinimi është tanimë një kryefjalë në luftën ndaj pandemisë së Covid-19 dhe, sipas autoriteteve, këtë muaj procesi i vaksinimit do të nisë edhe në Shqipëri. Por, si do të organizohet vaksinimi, cilët do ta marrin të parët dhe sa kohë do të duhet për të arritur rezultatin? Për të marrë përgjigje për këto pyetje, në studion e “Dita jonë” ishte zonja Iria Preza, nga ISHP.