Vaksinimi në Gjirokastër, interes i lartë te personat mbi 60 vjeç

Publikuar më: 10/11/2021, ora 17:17

Vaksinimi në Gjirokastër, interes i lartë te personat mbi 60 vjeç

Publikuar më: 10/11/2021, ora 17:17

Gjirokastra, ashtu si me ritmin e lartë të vaksinimit të popullatës, kundër Covid-19, thuajse me të njëjtin ritëm ka nisur edhe aplikimin e dozave të treta te personat mbi 60 vjeç si dhe tek ata që kanë probleme me sëmundje bashkëshoqëruese.

Vaksinimi në Gjirokastër, interes i lartë te personat mbi 60 vjeç

Publikuar më: 10/11/2021, ora 17:17

Gjirokastra, ashtu si me ritmin e lartë të vaksinimit të popullatës, kundër Covid-19, thuajse me të njëjtin ritëm ka nisur edhe aplikimin e dozave të treta te personat mbi 60 vjeç si dhe tek ata që kanë probleme me sëmundje bashkëshoqëruese.