Vaksinimi në sheshin “Skënderbej”, paradite moshat mbi 70 vjeç, pasdite stafeta për gazetarët

Vaksinimi i moshave mbi 70 vjeç, ndërthuret me vaksinimin e gazetarëve dhe punonjësve të medias, në terren. Përcaktimi i kategorive të riskut përballë pandemisë Covid-19, ka bërë që procesi të vijojë në disa drejtime.