Vaksinimi në vendin tonë, qytetarët të dyzuar për ta bërë, bie vigjilenca për mbajtjen e maskës

Nisja e vaksinimit në vendin tonë dhe ulja e numrit të të infektuarve si dhe të vdekjeve, ka bërë që në kryeqytet maska të futet në xhep nga një pjesë e mirë e qytetarëve. Kryesisht, janë të rinjtë ata të cilët neglizhojnë respektimin e masave të vendosura nga Komiteti i Ekspertëve. Më e ndërgjegjshme duket mosha e tretë, e cila është në pritje edhe të vaksinimit.