Vaksinimi në Vlorë, rregullat po afrojnë studentët tek vaksina

Procesi i vaksinimit në Vlorë ka ecur me ritme të kënaqshme sa i takon moshës së tretë dhe personave që kanë sëmundje shoqëruese.