Vaksinimi, qytetarët të interesuar të marrin dozën përforcuese anticovid

Publikuar më: 5/12/2021, ora 14:46

Vaksinimi, qytetarët të interesuar të marrin dozën përforcuese anticovid

Publikuar më: 5/12/2021, ora 14:46

Mesazhet sensibilizuese për dozën e tretë përforcuese të vaksinës anticovid duket se kanë pasur jehonë të madhe dhe efekti shfaqet në pikën më të madhe të vaksinimit, stadiumin “Air Albania”, ku fluksi i të interesuarve ishte i konsiderueshëm.

Vaksinimi, qytetarët të interesuar të marrin dozën përforcuese anticovid

Publikuar më: 5/12/2021, ora 14:46

Mesazhet sensibilizuese për dozën e tretë përforcuese të vaksinës anticovid duket se kanë pasur jehonë të madhe dhe efekti shfaqet në pikën më të madhe të vaksinimit, stadiumin “Air Albania”, ku fluksi i të interesuarve ishte i konsiderueshëm.