Vala e infektimeve, nënvariantet e “Omicron” në qarkullim, mjekët thirrje për vaksinim

Publikuar më: 1/7/2022, ora 16:52

Vala e infektimeve, nënvariantet e “Omicron” në qarkullim, mjekët thirrje për vaksinim

Publikuar më: 1/7/2022, ora 16:52

Instituti i Shëndetit Publik nuk përjashton mundësinë e qarkullimit të nënvarinateve të reja të Omicron, Ba4 dhe Ba5. Edhe pse kanë forma të lehta në krahasim me fillimet e pandemisë, mjekët bëjnë thirrje për vaksinimin e popullsisë.

Vala e infektimeve, nënvariantet e “Omicron” në qarkullim, mjekët thirrje për vaksinim

Publikuar më: 1/7/2022, ora 16:52

Instituti i Shëndetit Publik nuk përjashton mundësinë e qarkullimit të nënvarinateve të reja të Omicron, Ba4 dhe Ba5. Edhe pse kanë forma të lehta në krahasim me fillimet e pandemisë, mjekët bëjnë thirrje për vaksinimin e popullsisë.