Vala e re e infektimeve, mjekët: Mbani sërish maska, po rriten shtrimet në spital

Publikuar më: 29/6/2022, ora 16:23

Vala e re e infektimeve, mjekët: Mbani sërish maska, po rriten shtrimet në spital

Publikuar më: 29/6/2022, ora 16:23

Kur menduan se virusi iku, një valë infektimesh po përfshin gjithë vendin. Ashtu si në të gjithë Europën edhe në Shqipëri po rriten rastet pozitive dhe shtrimet në spital. Mjekët rekomandojnë t’i kthehemi maskës në vendet me shumë njerëz.

Vala e re e infektimeve, mjekët: Mbani sërish maska, po rriten shtrimet në spital

Publikuar më: 29/6/2022, ora 16:23

Kur menduan se virusi iku, një valë infektimesh po përfshin gjithë vendin. Ashtu si në të gjithë Europën edhe në Shqipëri po rriten rastet pozitive dhe shtrimet në spital. Mjekët rekomandojnë t’i kthehemi maskës në vendet me shumë njerëz.