Vala e re Omicron, rriten shtrimet në spital. Ndryshojnë shenjat e sëmundjes

Publikuar më: 12/7/2022, ora 15:37

Vala e re Omicron, rriten shtrimet në spital. Ndryshojnë shenjat e sëmundjes

Publikuar më: 12/7/2022, ora 15:37

Vala e re e infektimeve nga nënvariantet e Omicron po rrit rastet e rënda dhe shtrimet në spital. 5 deri 8 urgjenca çdo ditë i drejtohen spitalit Covid, në QSUT.

Vala e re Omicron, rriten shtrimet në spital. Ndryshojnë shenjat e sëmundjes

Publikuar më: 12/7/2022, ora 15:37

Vala e re e infektimeve nga nënvariantet e Omicron po rrit rastet e rënda dhe shtrimet në spital. 5 deri 8 urgjenca çdo ditë i drejtohen spitalit Covid, në QSUT.