Vala e rritjes së çmimeve, Banka e Shqipërisë: Do të jetë kalimtare, stabilizimi ndodh në 2022

Shtrenjtimi i produkteve dhe shërbimeve do të jetë kalimtar, dhe stabilizimi i çmimeve do të ndodhë brenda vitit të ardhshëm. Është ky parashikimi që Banka e Shqipërisë bën teksa vlerëson se vala e rritjes së çmimeve do të ndikojë në normën e inflacionit në vend.