Vala e të nxehtit po shkon drejt veriut, Europa po përvëlohet, temperatura deri në 43 gradë

Publikuar më: 19/7/2022, ora 10:40

Vala e të nxehtit po shkon drejt veriut, Europa po përvëlohet, temperatura deri në 43 gradë

Publikuar më: 19/7/2022, ora 10:40

Ndërkohë, Europa vijon të shkrumbohet nga ajo që po konsiderohet një apokalips nxehtësie. Pavarësisht se vala e motit ekstrem po shkon drejt veriut, termometri në Spanjë dhe Francë shkoi 43 gradë celcius, ndërsa Britania e Madhe pret ditën më të nxehtë në histori.

Vala e të nxehtit po shkon drejt veriut, Europa po përvëlohet, temperatura deri në 43 gradë

Publikuar më: 19/7/2022, ora 10:40

Ndërkohë, Europa vijon të shkrumbohet nga ajo që po konsiderohet një apokalips nxehtësie. Pavarësisht se vala e motit ekstrem po shkon drejt veriut, termometri në Spanjë dhe Francë shkoi 43 gradë celcius, ndërsa Britania e Madhe pret ditën më të nxehtë në histori.