Vala më e madhe e Covid-19, Alimehmeti: Sytë të jenë nga spitalet, e njëjta gjë bëhet edhe me gripin sezonal

Publikuar më: 13/1/2022, ora 15:03

Vala më e madhe e Covid-19, Alimehmeti: Sytë të jenë nga spitalet, e njëjta gjë bëhet edhe me gripin sezonal

Publikuar më: 13/1/2022, ora 15:03

“Sytë duhet të jenë te spitalet, pavarësisht rasteve të reja. Shifrat spitalore janë të qëndrueshëm. Kjo tregon se është arritur një lloj ekuilibri dhe kjo është një gjë e mirë sepse është fati që Omicroni është më pak i rrezikshëm sesa Delta. Mjafton të kujtojmë situatën në vitit e kaluar, kishim pak raste dhe spitalet ishin plotë. Prandaj, ato rastet e reja nuk duhen parë shumë”.

Vala më e madhe e Covid-19, Alimehmeti: Sytë të jenë nga spitalet, e njëjta gjë bëhet edhe me gripin sezonal

Publikuar më: 13/1/2022, ora 15:03

“Sytë duhet të jenë te spitalet, pavarësisht rasteve të reja. Shifrat spitalore janë të qëndrueshëm. Kjo tregon se është arritur një lloj ekuilibri dhe kjo është një gjë e mirë sepse është fati që Omicroni është më pak i rrezikshëm sesa Delta. Mjafton të kujtojmë situatën në vitit e kaluar, kishim pak raste dhe spitalet ishin plotë. Prandaj, ato rastet e reja nuk duhen parë shumë”.