Valë Covid-i në burgje, lirohen para kohe 200 të burgosur në SHBA

Publikuar më: 14/1/2022, ora 14:56

Valë Covid-i në burgje, lirohen para kohe 200 të burgosur në SHBA

Publikuar më: 14/1/2022, ora 14:56

Pandemia koronavirus po përfshin dhe burgjet në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Rastet e reja në qendrat e vuajtjes së dënimit janë trefishuar në javën e fundit. Familjarët janë të shqetësuar për shëndetin e të afërmve të tyre pasi u rrezikohet jeta sepse nuk mund të ruajnë distancën fizike.

Valë Covid-i në burgje, lirohen para kohe 200 të burgosur në SHBA

Publikuar më: 14/1/2022, ora 14:56

Pandemia koronavirus po përfshin dhe burgjet në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Rastet e reja në qendrat e vuajtjes së dënimit janë trefishuar në javën e fundit. Familjarët janë të shqetësuar për shëndetin e të afërmve të tyre pasi u rrezikohet jeta sepse nuk mund të ruajnë distancën fizike.