Valë sulmesh në Ukrainë, Rusia bombardon pallate në Kiev dhe Zaporizhia

Publikuar më: 22/3/2023, ora 16:12

Valë sulmesh në Ukrainë, Rusia bombardon pallate në Kiev dhe Zaporizhia

Publikuar më: 22/3/2023, ora 16:12

Rusia intensifikon sulmet rreth Ukrainës, duke bërë shënjestër të bombardimeve disa qytete. Të paktën 4 persona u vranë në një sulm me dron në një zonë rezidenciale të rajonit të Kievit. Katet e sipërme të dy konvikteve me studente u goditën në orët e para të së mërkurës në qytetin e Rzhyshchiv, në periferi të kryeqytetit. Mes të plagosurve është edhe një 11-vjeçar.

Valë sulmesh në Ukrainë, Rusia bombardon pallate në Kiev dhe Zaporizhia

Publikuar më: 22/3/2023, ora 16:12

Rusia intensifikon sulmet rreth Ukrainës, duke bërë shënjestër të bombardimeve disa qytete. Të paktën 4 persona u vranë në një sulm me dron në një zonë rezidenciale të rajonit të Kievit. Katet e sipërme të dy konvikteve me studente u goditën në orët e para të së mërkurës në qytetin e Rzhyshchiv, në periferi të kryeqytetit. Mes të plagosurve është edhe një 11-vjeçar.