Valteri depoziton prova të reja për Metën: Shumë shpejt do të shihni një ish-president të arrestuar

Publikuar më: 23/9/2022, ora 11:59

Valteri depoziton prova të reja për Metën: Shumë shpejt do të shihni një ish-president të arrestuar

Publikuar më: 23/9/2022, ora 11:59

Halit Valteri mbërriti në SPAK për të depozituar prova të reja në lidhje me kallëzimet e bëra prej tij ndaj ish-presidentit Ilir Meta. “Shqiptarët do të shohin shumë shpejt një ish-president dhe një ish-kryeministër të arrestuar”, tha Valteri. Valteri tha se kishte paraqitur prova për disa kontrata të firmosura nga vetë Ilir Meta me një kompani lobuese në SHBA, ku sipas tij janë paguar 1,2 milionë dollarë nga taksat e shiqptarëve për të bërë pagesa lobimi në SHBA.

Valteri depoziton prova të reja për Metën: Shumë shpejt do të shihni një ish-president të arrestuar

Publikuar më: 23/9/2022, ora 11:59

Halit Valteri mbërriti në SPAK për të depozituar prova të reja në lidhje me kallëzimet e bëra prej tij ndaj ish-presidentit Ilir Meta. “Shqiptarët do të shohin shumë shpejt një ish-president dhe një ish-kryeministër të arrestuar”, tha Valteri. Valteri tha se kishte paraqitur prova për disa kontrata të firmosura nga vetë Ilir Meta me një kompani lobuese në SHBA, ku sipas tij janë paguar 1,2 milionë dollarë nga taksat e shiqptarëve për të bërë pagesa lobimi në SHBA.