“Vangjush Mio”, rihapet shtëpia muze në Korçë

Publikuar më: 26/12/2021, ora 13:23

“Vangjush Mio”, rihapet shtëpia muze në Korçë

Publikuar më: 26/12/2021, ora 13:23

Shtëpia muze “Vangjush Mio” në Korçë hap dyert për publikun këtë fundvit. Banesa karakteristike që i takon viteve 1840 ka një arkitekturë të rrallë dhe tërmeti i dy viteve më parë i shkatoi dëmtime.

“Vangjush Mio”, rihapet shtëpia muze në Korçë

Publikuar më: 26/12/2021, ora 13:23

Shtëpia muze “Vangjush Mio” në Korçë hap dyert për publikun këtë fundvit. Banesa karakteristike që i takon viteve 1840 ka një arkitekturë të rrallë dhe tërmeti i dy viteve më parë i shkatoi dëmtime.