Varfëri dhe pabarazi mes qarqeve. Kukësi më i varfri, Elbasani kryeson me familjet në ndihmë ekonomike

Publikuar më: 29/12/2022, ora 16:20

Varfëri dhe pabarazi mes qarqeve. Kukësi më i varfri, Elbasani kryeson me familjet në ndihmë ekonomike

Publikuar më: 29/12/2022, ora 16:20

Një familje në Kukës shpenzoi vitin e shkuar gati 39% më pak se në Tiranë. Të dhënat nga Instituti i Statistikave në vjetarin rajonal statistikor tregojnë se gjatë vitit 2021, familjet që harxhuan më shumë në një muaj ishin në Tiranë, ndjekur nga Korça, Fieri, Shkodra e Durrësi.

Varfëri dhe pabarazi mes qarqeve. Kukësi më i varfri, Elbasani kryeson me familjet në ndihmë ekonomike

Publikuar më: 29/12/2022, ora 16:20

Një familje në Kukës shpenzoi vitin e shkuar gati 39% më pak se në Tiranë. Të dhënat nga Instituti i Statistikave në vjetarin rajonal statistikor tregojnë se gjatë vitit 2021, familjet që harxhuan më shumë në një muaj ishin në Tiranë, ndjekur nga Korça, Fieri, Shkodra e Durrësi.