Varfëria e shqiptarëve, Berisha: Mjet i qeverisë për nënshtrim e vjedhje votash

Publikuar më: 19/9/2022, ora 23:47

Varfëria e shqiptarëve, Berisha: Mjet i qeverisë për nënshtrim e vjedhje votash

Publikuar më: 19/9/2022, ora 23:47

Sali Berisha akuzoi qeverinë se po përdor varfërinë si mjet për të nënshtruar njerëzit dhe vjedhur votat e tyre. Nga Puka ku zhvendosi turin Shqipëria në rrezik të hënën, Berisha u ndal tek rritja e çmimeve në vend, ndërsa hapat e qeverisë përballë saj i konsideron si një tjetër mekanizëm për të vjedhur qytetarët.

Varfëria e shqiptarëve, Berisha: Mjet i qeverisë për nënshtrim e vjedhje votash

Publikuar më: 19/9/2022, ora 23:47

Sali Berisha akuzoi qeverinë se po përdor varfërinë si mjet për të nënshtruar njerëzit dhe vjedhur votat e tyre. Nga Puka ku zhvendosi turin Shqipëria në rrezik të hënën, Berisha u ndal tek rritja e çmimeve në vend, ndërsa hapat e qeverisë përballë saj i konsideron si një tjetër mekanizëm për të vjedhur qytetarët.