Varfëria tek të rinjtë, pandemia u mbylli dyert e punësimit dhe nxiti kriminalitetin

Dita ndërkombëtare e rinisë, e gjen këtë grupmoshë në një varfëri të shtuar për shkak të pandemisë. Mes një grupi që edhe në kohë normale vuajnë për të gjetur mundësi për punësim, gjysma deklaron se ata vetë ose familjarët e tyre kanë humbur vendin e punës për shkak të krizës.