“Vargje mbi liqer”, 115-vjetori i lindjes së Mitrush Kutelit, mes kujtimeve dhe veprave

Publikuar më: 16/7/2022, ora 14:46

“Vargje mbi liqer”, 115-vjetori i lindjes së Mitrush Kutelit, mes kujtimeve dhe veprave

Publikuar më: 16/7/2022, ora 14:46

Në 115-vjetorin e lindjes së korifeut të letrave shqipe Mitrush Kuteli u organizua në Pogradec mbrëmja poetike "Vargje mbi Liqer" një bashkëpunim mes Qendrës Kombëtare të Librit e Leximit dhe Bashkisë Pogradec.

“Vargje mbi liqer”, 115-vjetori i lindjes së Mitrush Kutelit, mes kujtimeve dhe veprave

Publikuar më: 16/7/2022, ora 14:46

Në 115-vjetorin e lindjes së korifeut të letrave shqipe Mitrush Kuteli u organizua në Pogradec mbrëmja poetike "Vargje mbi Liqer" një bashkëpunim mes Qendrës Kombëtare të Librit e Leximit dhe Bashkisë Pogradec.