Varhelyi u përgjigjet eurodeputetëve: Shqipëria pranë plotësimit të kushteve për Konferencën e parë ndërqeveritare

“Shqipëria ka bërë një progres të madh dhe është shumë afër plotësimit të të gjitha kushteve për arritjen e realizimit e të qenit pjesë në Konferencën e parë ndërqeveritare”. Kështu është shprehur komisioneri për zgjerimin, Oliver Varhelyi, në përgjigje të eurodeputetëve.