Varianti anglez i koronavirusit, shkencëtarët: Do jetojmë me të për së paku dhjetë vjet

Variant i koronavirusit, i zbuluar fillimisht në Kent në Anglisë, mund të shpërthejë në mbarë botën dhe të bashkëjetojë me ne për shumë gjatë. Lajmin e dha vetë shefja e programit të survejimit gjenetik në Britaninë e Madhe.