Varianti Omicron, Fauci: mund t’i shpëtojë mbrojtjes imunitare

Publikuar më: 29/11/2021, ora 14:58

Varianti Omicron, Fauci: mund t’i shpëtojë mbrojtjes imunitare

Publikuar më: 29/11/2021, ora 14:58

Eksperti më i lartë i sëmundjeve infektive në Shtetet e Bashkuara, Anthony Fauci paralajmëroi se varianti Omicron është lehtësisht i transmetueshëm dhe mund t’i shpëtojë çdo lloj imuniteti ekzistues, të përfituar nga vaksina apo infektimet e mëparshme.

Varianti Omicron, Fauci: mund t’i shpëtojë mbrojtjes imunitare

Publikuar më: 29/11/2021, ora 14:58

Eksperti më i lartë i sëmundjeve infektive në Shtetet e Bashkuara, Anthony Fauci paralajmëroi se varianti Omicron është lehtësisht i transmetueshëm dhe mund t’i shpëtojë çdo lloj imuniteti ekzistues, të përfituar nga vaksina apo infektimet e mëparshme.