“Varr për vete e burrin”, 81-vjeçarja kallëzoi korrupsionin në Tufinë

Publikuar më: 8/7/2022, ora 20:19

“Varr për vete e burrin”, 81-vjeçarja kallëzoi korrupsionin në Tufinë

Publikuar më: 8/7/2022, ora 20:19

Gjykata e Tiranës ka lënë në burg 6 të arrestuarit e dosjes “Tufina”, për korrupsionin me varret në kryeqytet. Ndërsa dy të tjerë janë lënë në arrest në shtëpi nga Gjykata. Kallëzimi për aferat korruptive me tokën e varreve në varrezën e Tufinës u be nga një 81-vjeçare. Sipas dosjes hetimore, të siguruar nga A2 CNN, e moshuara kishte paguar ryshfet për prenotimin e varrit të saj dhe bashkëshortit, por më pas ishte ndjere e mashtruar. Ndërsa përgjimet e të dyshuarve kanë nxjerrë zbuluar pazaret e tyre për varret, por edhe ndikim të paligjshëm për leje ndërtimi e kredi te buta.

“Varr për vete e burrin”, 81-vjeçarja kallëzoi korrupsionin në Tufinë

Publikuar më: 8/7/2022, ora 20:19

Gjykata e Tiranës ka lënë në burg 6 të arrestuarit e dosjes “Tufina”, për korrupsionin me varret në kryeqytet. Ndërsa dy të tjerë janë lënë në arrest në shtëpi nga Gjykata. Kallëzimi për aferat korruptive me tokën e varreve në varrezën e Tufinës u be nga një 81-vjeçare. Sipas dosjes hetimore, të siguruar nga A2 CNN, e moshuara kishte paguar ryshfet për prenotimin e varrit të saj dhe bashkëshortit, por më pas ishte ndjere e mashtruar. Ndërsa përgjimet e të dyshuarve kanë nxjerrë zbuluar pazaret e tyre për varret, por edhe ndikim të paligjshëm për leje ndërtimi e kredi te buta.