Vasili-Manja, fyerje dhe përplasje në Kuvend

Seanca e sotme e Kuvendit degjeneroi edhe në fyerje personale mes kryetarit të grupit parlamentar të Lëvizjes Socialiste për Integrim, Petrit Vasili, dhe kreut komisionit të ligjeve, Ulsi Manja.