Vasili: Raporti i ODIHR i vuri damkën një procesi të turpshëm antiligjor – A2

Vasili: Raporti i ODIHR i vuri damkën një procesi të turpshëm antiligjor

Petrit Vasili, nënkryetari i LSI-së, deklaroi nga studioja e Ditari në A2 se raporti i OSBE/ODIHR-it “i vuri qartë damkën një procesi të turpshëm antiligjor, antikushtetues dhe antisistem”.