Vata për kombëtaren: Nuk prodhojmë liderë, por “bosa”

Publikuar më: 29/9/2022, ora 11:21

Vata për kombëtaren: Nuk prodhojmë liderë, por “bosa”

Publikuar më: 29/9/2022, ora 11:21

Ish-futbollisti i kombëtares shqiptare, Rudi Vata, bëri një skaner të situatës së sotme të kuqezinjve, dukëve çuar faktin që, sipas tij, edhe futbolli ecën me modelin e bosit dhe jo të liderit, duke shtuar gjithashtu se nuk mund të ecet me mentalitetin e basteve apo kazinove.

Vata për kombëtaren: Nuk prodhojmë liderë, por “bosa”

Publikuar më: 29/9/2022, ora 11:21

Ish-futbollisti i kombëtares shqiptare, Rudi Vata, bëri një skaner të situatës së sotme të kuqezinjve, dukëve çuar faktin që, sipas tij, edhe futbolli ecën me modelin e bosit dhe jo të liderit, duke shtuar gjithashtu se nuk mund të ecet me mentalitetin e basteve apo kazinove.