Vatikani ofrohet për të ndërmjetësuar, Rusia e pranon, por Ukraina jo

Publikuar më: 28/11/2022, ora 15:11

Vatikani ofrohet për të ndërmjetësuar, Rusia e pranon, por Ukraina jo

Publikuar më: 28/11/2022, ora 15:11

Rusia pranon ofertën e Vatikanit për të ndërmjetësuar paqen dhe fundin e luftës, ndërsa akuzon Ukrainën se nuk pranon bisedimet. Presidenti Zelensky paralajmëron se ushtria pushtuese ka në plan të lëshojë një tjetër “shi” raketash në të gjithë vendin.

Vatikani ofrohet për të ndërmjetësuar, Rusia e pranon, por Ukraina jo

Publikuar më: 28/11/2022, ora 15:11

Rusia pranon ofertën e Vatikanit për të ndërmjetësuar paqen dhe fundin e luftës, ndërsa akuzon Ukrainën se nuk pranon bisedimet. Presidenti Zelensky paralajmëron se ushtria pushtuese ka në plan të lëshojë një tjetër “shi” raketash në të gjithë vendin.