Vatikani përkujton Shën Terezën me një film dhe një monedhë të re

Publikuar më: 5/9/2022, ora 15:05

Vatikani përkujton Shën Terezën me një film dhe një monedhë të re

Publikuar më: 5/9/2022, ora 15:05

“Madre Teresa No Greater Love”, ishte filmi dokumentar që u prezantua në Vatikan në përvjetorin e 25-të të vdekjes së Nënë Terezës. Vatikani ka publikuar materiale të rralla të arkivit të urdhrit të saj, por njëkohësisht ka lajmëruar edhe një monedhë simbolike në kujtim të jetës së Shën Terezës.

Vatikani përkujton Shën Terezën me një film dhe një monedhë të re

Publikuar më: 5/9/2022, ora 15:05

“Madre Teresa No Greater Love”, ishte filmi dokumentar që u prezantua në Vatikan në përvjetorin e 25-të të vdekjes së Nënë Terezës. Vatikani ka publikuar materiale të rralla të arkivit të urdhrit të saj, por njëkohësisht ka lajmëruar edhe një monedhë simbolike në kujtim të jetës së Shën Terezës.