Vatrat e Covid-19, mbyllen klasa në shkolla, ish-Blloku, Astiri dhe Kamza, zona të nxehta

Përditësuar më: 11/11/2021, ora 16:47

Vatrat e Covid-19, mbyllen klasa në shkolla, ish-Blloku, Astiri dhe Kamza, zona të nxehta

Përditësuar më: 11/11/2021, ora 16:47

Shkollat, veçanërisht gjimnazet, janë vatrat më të reja të koronavirusit në Tiranë. Dhjetëra teste të shpejta kryen çdo ditë nga epidemiologët në terren, të cilët kanë sinjale për nxënës të infektuar.

Vatrat e Covid-19, mbyllen klasa në shkolla, ish-Blloku, Astiri dhe Kamza, zona të nxehta

Përditësuar më: 11/11/2021, ora 16:47

Shkollat, veçanërisht gjimnazet, janë vatrat më të reja të koronavirusit në Tiranë. Dhjetëra teste të shpejta kryen çdo ditë nga epidemiologët në terren, të cilët kanë sinjale për nxënës të infektuar.