Vazhdon lufta SHBA-Huawei, gjigandi kinez padit qeverinë amerikane – A2

Vazhdon lufta SHBA-Huawei, gjigandi kinez padit qeverinë amerikane

Ashpërsohet lufta me Huaweit dhe Uashingtonit. Gjigandi I teknologjisë paditi qeverinë amerikane lidhur me urdhrin që kufizon agjencitë federale të përdorin produktet e tij. Kompania tha se shtetet e bashkuara nuk kishin ofruar prova për të mbështetur vendimin. Ajo mohoi gjithashtu akuzat për lidhje me qeverinë kineze.