Vdekja e Elizabetës, William dhe Harry krah njëri-tjetrit në pallatin Windsor

Publikuar më: 12/9/2022, ora 12:14

Vdekja e Elizabetës, William dhe Harry krah njëri-tjetrit në pallatin Windsor

Publikuar më: 12/9/2022, ora 12:14

Vdekja e mbretëreshës, bën bashkë William dhe Harry. Si në kohërat e vjetra, dy djemtë e mbretit Charles dhe bashkëshortet e tyre u shfaqën krah njëri tjetrit në homazhet për Elizabetën jashtë pallatit Windsor në Londër. Lidhja e tyre është ftohur ndjeshëm pasi Harry hoqi dorë nga funksionet mbretërore dhe u largua në SHBA.

Vdekja e Elizabetës, William dhe Harry krah njëri-tjetrit në pallatin Windsor

Publikuar më: 12/9/2022, ora 12:14

Vdekja e mbretëreshës, bën bashkë William dhe Harry. Si në kohërat e vjetra, dy djemtë e mbretit Charles dhe bashkëshortet e tyre u shfaqën krah njëri tjetrit në homazhet për Elizabetën jashtë pallatit Windsor në Londër. Lidhja e tyre është ftohur ndjeshëm pasi Harry hoqi dorë nga funksionet mbretërore dhe u largua në SHBA.