Vdekja e turistëve rusë: Ushtria eksperiment hetimor, dyshime mbi përdorimin e agjentëve biologjikë

Publikuar më: 29/11/2021, ora 15:30

Vdekja e turistëve rusë: Ushtria eksperiment hetimor, dyshime mbi përdorimin e agjentëve biologjikë

Publikuar më: 29/11/2021, ora 15:30

Për të zbardhur misterin e vdekjes së 4 turistëve rusë në një hotel në Qerret të Kavajës, do të përfshihet dhe ushtria shqiptare. Grupi i specializuar i Shtabit të Përgjithshëm do të kryejë një eksperiment hetimor për të mësuar nëse janë përdorur agjentë biologjikë ose kimikë që mund t’i kenë marrë jetën turistëve.

Vdekja e turistëve rusë: Ushtria eksperiment hetimor, dyshime mbi përdorimin e agjentëve biologjikë

Publikuar më: 29/11/2021, ora 15:30

Për të zbardhur misterin e vdekjes së 4 turistëve rusë në një hotel në Qerret të Kavajës, do të përfshihet dhe ushtria shqiptare. Grupi i specializuar i Shtabit të Përgjithshëm do të kryejë një eksperiment hetimor për të mësuar nëse janë përdorur agjentë biologjikë ose kimikë që mund t’i kenë marrë jetën turistëve.